LIDER NE SHQIPERI

sherbim cilesor, precizion dhe garanci

rreth nesh

Mirësevini në Metalpro2015

Metalpro2015 është një fabrikë saldimi e themeluar në Shqipëri ne vitin 2015 bazuar në përvojën shumë vjeçare në Itali .

 Metalpro2015 ofron shërbime në fushën e saldimit me robota ABB , MIG-MAG, TIG dhe OKSI-ACETILEN, operon me makineri standarte europiane ABB , ELECT-M BLM GROUP, DMC55 H DECKEL MAHO , STARBEND etj ,për saldime , kthimin e tubove , frezime , kolaudime .

 Me nje staf të kualufikuar siguron saldime preçize të kontrolluara, të çertifikuara dhe me cilësi të lartë.

Produkte

Galeri

Video

sqAlbanian